fbpx

HJELP OSS MED OG FÅ VÅR KJÆRE ELIAS HJEM ❤️


July 1, 2018

HJELP OSS MED OG FÅ VÅR KJÆRE ELIAS HJEM ❤️

Mitt kjære barnebarn og min sønn har det tøft om dagen , for ingen barn på flukt er et lykkelig barn . Han er bare 5 år !
Etter rettssaker og ubegrunnede anklager over flere år, har min sønn samværsrett og har delt foreldreansvar . Mor har ikke godtatt dette, og gjort det hun kan for og holde han borte fra familien hans . Elias er veldig glad i sin far og vår familie . Spesielt sine fettere i samme alder , noe mor ikke vil vedkjenne seg av egoistiske årsaker . Far og sønn har et helt spesielt bånd . Elias sin lengsel etter sin far har vært tøft og se på, når mor gjentatte ganger har ødelagt samværet etter stadig nye beskyldninger .
Julen 2017 skaffet hun falskt pass til Elias, og reiste til Afrika . En fortvilet situasjon for familien, og de rundt oss .
Vi har nå i lang tid, vært i dyp sorg over at vår kjære Elias er borte fra oss, og alt han kjenner til. En uholdbar situasjon !
Mor er etterlyst nasjonalt og internasjonalt . Det har til nå blitt brukt ca 650 tusen kr til rettssaker. Da justisdepartementet , politi og barnevernet ikke lenger kan hjelpe til , pga et vanvittig byråkrati og mangel på ressurser . 

Mats Bogstad

No Comment

LEAVE A COMMENT